Rólunk

“Köszöntöm Önöket!

Németh László vagyok a MedIT Solution Kft. egyik alapítója és tulajdonosa. 16 éve foglalkozom egyészségügyi informatikával. Felhasználói, fejlesztői, üzemeltetői oldalon a több éves szakmai tapasztalat megszerzésének útján számtalan sok problémával találkoztam, amely az Egészségügyi Informatika terén a felhasználók szemszögéből tapasztalható. Példaként hadd említsem a rengeteg adminisztrációs terhet és az informatika azon részét, amely időt és energiát von el az Orvosok, Asszisztensek idejéből kevesebb időt fordítva a pácienssel történő kommunikációra és a gyógyításra.

Ezért döntöttünk úgy barátommal és kollégámmal, hogy megalapítunk egy olyan céget, amely az orvosok és az asszisztencia válláról leveszi a terhet, ez által megkönnyítve, könnyebbé téve számukra az adminisztratív munka feldolgozását.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettségének elérés és növelése érdekében profi szaktudással rendelkező szakemberek álljanak szolgálatukra informatikai fejlesztési, tanácsadási, oktatási és szupport tevékenységek összességében.

Bízom benne, hogy referenciáinkat, valamint szolgáltatásunkat megnézve Önnel, Önökkel kapcsolatba kerülve egy hosszútávú együttműködést tudunk kialakítani és fenntartani, hogy az Önök célja a gyógyítás legyen.

Köszönöm!”

Üdvözlettel:

Alapító- Tulajdonos

“Köszöntöm Önöket!

Németh László vagyok a MedIT Solution Kft. egyik alapítója. 15 éve foglalkozom informatikával, egészségüggyel 8 éve. Weblapok, tárhelyek, levelezés és minden ami egy vállalkozás, praxis, üzemeltetés alapját képezi.
Informatikai támogatással több területen is szereztem tapasztalatot, többek között medikai rendszerek (szoftver és eszköz), ultrahang, mammográgia, röntgen, EKG és az ezekhez elengedhetetlen egészségügyi rendszerek működése.

Az EESZT mindenkinek (magán és államinak egyaránt) egy újabb és adminisztrációval telibb rendszer. Az egészségügy egy olyan ágazat egy olyan elhivatottsággal teli szakemberek közössége, ahol hivatásnak érezzük barátommal (Németh Lászlóval), hogy a szakmai tapasztalatainkkal és különbnél különb rendszer ismereteinkel támogatást biztosítsunk akár országos szinten, mert a mottónk „Informatikai támogatás minden orvosnak és praxisnak“

Az egészségügy mellett a MedIT Solutions Kft adatvédelmi és információbiztonsági szak -tanácsadással, GDPR bevezetéssel és jogfolytonosággal is foglalkozik. Legyen az személyes adatok köre, különleges és egészségügyi ,- betegadatok..

Hisszük, hogy támogatásunkkal csökkenteni tudjuk az elhivatottak terheit a mindennapokban.

Köszönöm!”

Üdvözlettel:

Alapító- Tulajdonos |CEH – CNDA- DPO

Megszakítás